Siirry pääsisältöön

Tilin hallinta

1.1: Miten voin luoda Google Kuvien Fujifilm Print Store tilin tai hallinnoida sitä?

Google Kuvien Fujifilm Print Store tilisi on liitetty Google-tiliisi. Kirjaudu sisään Google-tunnuksillasi, jotta pääset valokuviisi, tallennettuihin projekteihisi ja tilaushistoriaasi.

1.2: Entä jos unohdan salasanani?

Koska tililläsi käytetään Google-kirjautumista, nollaa salasanasi Googlen kautta. Voit nollata salasanasi Googlen salasanan palautustyökalujen avulla.

1.3: Miksi en näe valokuviani kirjautumisen jälkeen?

Tämä saattaa johtua synkronointiongelmista. Varmista, että Google Kuvien varmuuskopiointi ja synkronointi on otettu käyttöön laitteellasi ja että valokuvasi on ladattu täysin Google Kuvat -tilillesi.

1.4: Voinko jäädyttää tai poistaa Google Kuvien Fujifilm Print Store tilini?

Kyllä. Voit pyytää Google Kuvat tilisi linkityksen poistamista tai Google Kuvien Fujifilm Print Store tilisi poistamista ottamalla yhteyttä Google Kuvien Fujifilm Print Store asiakastukeen. Huomaa, että tilisi poistaminen voi johtaa tietojesi pysyvään poistamiseen.

1.5: Miten voin hallita tallennettuja projektejani tai suosikkejani?

Voit katsella ja hallita tallennettuja projekteja ja suosikkeja kirjautumalla Google Kuvien Fujifilm Print Store tilillesi ja siirtymällä kohtaan ”Omat projektit” tai ”Suosikit”.

1.6: Miten voin hallita viestintäasetuksiani?

Voit milloin tahansa kieltäytyä markkinointiviesteistä napsauttamalla jokaisen markkinointiviestin alaosassa olevaa Peruuta tilaus linkkiä. Viestien ja datan lähettämisestä saatetaan veloittaa tavanomaiset maksut.

Vastasiko tämä kysymykseesi?